فضا

دورترین کهکشان رصد شد

پژوهشگران در این باره اعلام کردند مشاهده این کهکشان به ما نشان می دهد اوضاع جهان پس از وقوع انفجار بزرگ در چهارصد و هشتاد میلیون سال قبل چگونه بوده است.

اخترشناسان اعلام کردند تلسکوپ فضایی هابل موفق شده است دورترین کهکشان را در فضا رصد کند. این کهکشان سیزده میلیارد و دویست میلیون سال نوری از کره زمین فاصله دارد و به دانشمندان در خصوص پیدایش جهان دیدگاه جدیدی می دهد.

پژوهشگران در این باره اعلام کردند مشاهده این کهکشان به ما نشان می دهد اوضاع جهان پس از وقوع انفجار بزرگ در چهارصد و هشتاد میلیون سال قبل چگونه بوده است.

گارث ایلینگورث اخترشناس دانشگاه کالیفرنیا در سانتا کروز در این باره گفت رصد اخیر تلسکوپ هابل ما را به کهکشانهای نخستین بسیار نزدیک کرده است. ایلینگورث و همکارانش از تلکسوپ هابل برای پیگیری تغییرات ایجاد شده در کهکشانها در فاصله زمانی چهارصد و هشتاد تا ششصد و پنجاه میلیون سال پس از وقوع انفجار بزرگ استفاده می کنند. این پژوهشگران تا کنون به این نتیجه رسیده اند که شمار ستاره هایی که طی این دوره زمانی به وجود آمده است در مقایسه با سایر دوره های زمانی بسیار زیاد بوده است.

خبری از بیگانگان فضایی نیست! ما در جهان تنها هستیم

یک ستاره شناس و استاد دانشگاه هاروارد پس از مطالعه بر روی تمام 500 سیاره مشابه زمین که تاکنون کشف شده اند اعلام کرد که احتمالا ما زمینی ها در جهان تنها هستیم و موجودات فضایی وجود ندارند.

هوارد اسمیت استاد برجسته فیزیک نجوم در دانشگاه هاروارد ضمن اعلام اینکه به احتمال بسیار زیاد ما در جهان تنها هستیم گفت: «شرایط بینهایت سخت و دمای بسیار بالا حتی در این سیارات این فکر را بر می انگیزند که هیچ امیدی برای یافتن اشکال دیگر حیات هوشمند در جهان وجود ندارد.»

وی افزود: «ما بررسی کردیم که بخش وسیعی از سیارات و منظومه های خورشیدی دیگر به طور بنیادی با سیاره و منظومه ما متفاوتند و موانع بسیاری در ایجاد حیات به اشکالی که می شناسیم وجود دارند.»

این اظهارات در شرایطی گفته شد که سال گذشته استفان هاوکینگ فیزیکدان نجوم دانشگاه کمبریج و کاشف سیاه چاله ها اعلام کرد که تقریبا مطمئن است که اشکال بیگانه در بخشهای دیگر جهان وجود دارند و ما باید از ملاقات با آنها دوری کنیم چرا که احتمالا برخورد دوستانه ای با ما نخواهند داشت. به عبارتی دیگر، ما دو گزینه پیش روی خود داریم: اول اینکه مورد هجوم و حمله موجودات فضایی باهوشتر و قویتر از خود قرار بگیریم و یا محکوم به تنهایی ابدی شویم.

هوارد اسمیت در خصوص بررسیهای خود توضیح داد: «ما دریافتیم سیاراتی که تاکنون به عنوان سیارات مشابه زمین در سایر منظومه ها یافته ایم شرایط بسیاری سختی برای ایجاد حیات دارند. یافته های جدید ما نشان می دهد که ما می توانیم در جهان تنها باشیم. تعداد بسیار کمی منظومه خورشیدی و سیارات مشابه ما وجود دارند.»

براساس گزارش دیلی میل، بنابراین درحالی که هاوکینگ معتقد است بیگانگان فضایی می توانند در یکی از 40 هزار سیاره دیگر سکونت داشته باشند، اسمیت معتقد است که این ارزیابیها بسیار خوش بینانهاست

حیات با شهاب سنگها به زمین رسیده است

نتایج تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد که حیات همراه با شهاب سنگها به روی زمین رسیده است. پس از سالها فرضیه و تئوری سرانجام نتایج یک سری آزمایشات تجربی در خصوص اینکه حیات بر روی زمین با شهاب سنگها آمده است منتشر شد.

گروهی از دانشمندان دانشگاه آریزونا به سرپرستی "ساندرا پیتزارلو" این آزمایشات را بر روی یک نوع از شهاب سنگهای بسیار اولیه که در قطب جنوب کشف شده اند انجام دادند.

این دانشمندان با بررسی بر روی ترکیبات این شهاب سنگ دریافتند که این سنگ آسمانی محتوی ترکیباتی کربن دار است که قدیمی ترین ترکیبات فسیلی کربن دار در منظومه شمسی به شمار می روند.

"ساندرا پیتزارلو" در این خصوص توضیح داد: "ما کشف کردیم که ترکیبات این شهاب سنگ بسیار اولیه تر از ترکیبات سایر شهاب سنگها است. به ویژه گرد و غبار این شهاب سنگ حجم زیادی از آمونیاک را در دوره ای آزاد کرده است که در آن دوره آمونیاک بر روی زمین نخستین با دما و فشار بسیار بالا در حال تولید بود."

به گفته این دانشمند، بنابراین بسیار متحمل است آمونیاکی که به خاطر آن حیات بر روی زمین متولد شده است از فضا رسیده باشد.

آمونیاک بین 4.4 تا 2.7 میلیارد سال قبل منشای تشکیل اولین مولکولهای آلی بوده است. براساس گزارش یونیورس تودی، ترکیبات کربن دار از خانواده نوع "رناتزو" (CR) که در این شهاب سنگ قدیمی پیدا شده اند، مولکولهای آلی حل پذیر بسیار کوچکی هستند که همچنین با عنوان "آمینواسید گلیسین و آلانین" نیز شناخته می شوند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : پنج شنبه 30 آبان 1392 | 13:1 | نویسنده : ALIREZA GOTVANDI |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.